Κίνα Εκφορτωτής τρακτέρ κατασκευαστής

30 έτη πείρας του εκφορτωτή τρακτέρ!

ειδήσεις

June 16, 2019

Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας σας στη ορεινή περιοχή

 

 

 

Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας σας στη ορεινή περιοχή

Οι άνθρωποι εργάζονται στα συναντώ τυχαία? προβλήματα ορεινής περιοχής πάντα της μεταφοράς. Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας σας βελτιστοποιήστε κοντά την επιλογή σας μεταφοράς φορτίου; Εδώ είναι μερικά άριστα εργαλεία για να λύσουν αυτό το πρόβλημα.

 

Όλος ο εκφορτωτής τρακτέρ εκτάσεων

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας σας στη ορεινή περιοχή  0

 

Η έγκριση της Κίνας άρθρωσε το τρακτέρ δεδομένου ότι ο γεωργικός εκφορτωτής τρακτέρ tractor.SUNLIGHT μπορεί να λύσει πιό πολύ τα προβλήματά σας για τη σκληρή ορεινή αγροτική περιοχή εργασίας μεταφορών σας και το αγρόκτημα για τη μεταφορά των προϊόντων γεωργίας όπως ελαιοφοινίκων, τα durian, ανανά και αγροκτημάτων χρήσης υλικά ρυζιού, μπαμπού, ξύλου, φρούτων, όπως το λίπασμα, εργαλεία, χώμα, άμμος και επίσης χρήσιμος στο εργοτάξιο οικοδομής και τις σύντομες μεταφορές απόστασης. Χρησιμοποιείται ευρέως στο νότο της Κίνας και τη δυτική λοφώδη αγροτική περιοχή και την έχει αποδειχθεί αξιοπιστία και προσαρμοστικότητα. Είναι αποταμίευση εργασίας με το χαμηλότερο κόστος και ισχυρή δύναμη για την αγροτική εργασία που το φορτηγό απορρίψεων δεν μπορεί να ολοκληρώσει και να παραδώσει τους χρήστες με τα απτά οικονομικά οφέλη.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας σας στη ορεινή περιοχή  1

 

Από την ιπποδύναμη 18 σε 95 ιπποδύναμη, 1 τόνος σε 10 τόνους ωφέλιμων φορτίων, ο εκφορτωτής τρακτέρ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΉΛΙΟΥ ενιαίων καθισμάτων μπορεί να αποδώσει ως όχημα μεταφορών ή πλατφόρμα για τον ειδικό εξοπλισμό.

 

Αν και αυτός ο vechile δαπανηρότερος από τα κανονικά τρακτέρ, λόγω των πιό μακροχρόνιων πλαισίων και του χαμηλού κέντρου βάρους του, αυτό είναι μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας για την εργασία βουνοπλαγιών σας.

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα εργασίας σας στη ορεινή περιοχή  2

Στοιχεία επικοινωνίας